Voksenfjer – Klarup Badminton

Vil du være med til noget vildt sjovt og svedigt – Så byder vi nu på VoksenFjer i Klarup Badminton!

Har du lyst til at dyrke badminton som en sjov motionsform i et uforpligtigende fællesskab?

Vi tilbyder VoksenFjer hver onsdag fra kl. 20:30-21:30. Du har mulighed for at låne en ketcher, og der vil være bolde at spille med.

VoksenFjer er et tilbud til dig, som ønsker at dyrke motion i et godt fællesskab, hvor det sociale og sved på panden er i højsædet!

Træningen er udformet således, at alle kan deltage på tværs af niveau og alder. Det er ligegyldigt om du har spillet før, eller aldrig har haft en ketcher i hånden. Hvis du ønsker at få lidt motion imens det sociale er i fokus, så er Voksenfjer lige noget for dig!

Der vil altid være en træner tilstede, så du også har mulighed for at lære nye fif. Ellers omfatter træningen generelt en let opvarmning, lidt teknik og derefter kampe og social hygge.

Træneren til Voksenfjer hedder Dennis, og har selv spillet badminton gennem flere år. Dennis er altid hjælpsom og kommer med et godt humør. Så der er garanti for både god stemning og mulighed for at lære mere omkring at spille badminton imens den sociale hygge er i fokus.

Jo flere vi samles, des sjovere bliver det! Så hjælp med at sprede rygtet i byen for VoksenFjer, hiv fat i din nabo, gamle ven eller veninde, og kig forbi tirsdag aften i Klaruphallen.

VoksenFjer retter sig også til forældre til vores mange glade badmintonbørn. Hvem har ikke brug for at dyrke Fjerbold uden børn, med andre forældre, eller andre ligestillede. Dette er uden tvivl et hold, hvor hygge, motion og fællesskab, står øverst på listen.

Prisen er kun 500 kr. for resten af sæsonen (slut april), hvilket indebærer træning hver onsdag fra kl. 20:30-21:30, bolde og mulighed for lån af ketcher hvis dette ønskes.

Efter endt træning er der mulighed for at købe en øl eller sodavand og runde aftenen af.

Skulle vi i Klarup Badminton have vagt din interesse kan du henvende dig til:

Dennis på tlf. 26719159

Eller på mail: kontakt@klarupbadminton.dk

Vi ses i Klaruphallen!


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/klarupbadminton.dk/public_html/wp-content/themes/mesmerize-pro/header.php:1) in /var/www/klarupbadminton.dk/public_html/wp-content/plugins/pixelyoursite/includes/class-events-manager.php on line 574