Sponsorat med OK Benzin

Støt Klarup Badminton, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte RKG-Badminton Klarup, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Det vi får ind på denne sponsoraftale veksler vi til fjerbolde til alle spillere, så jo mere benzin du tanker jo flere bolde får vi.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen.

Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Alle kan tilmelde sig. Hvis du får din tante, lillebror, far, venner eller hvem du nu kender til at tanke under vort sponsorat så får vi flere sponsorindtægter. De skal blot oplyse, at de ønsker at støtte RKG-Badminton.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte RKG-Badminton Klarup nu. Og så sørger de for at ændre det.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/klarupbadminton.dk/public_html/wp-content/themes/mesmerize-pro/header.php:1) in /var/www/klarupbadminton.dk/public_html/wp-content/plugins/pixelyoursite/includes/class-events-manager.php on line 574